almindelige spørgsmål

Dette er nok det mest almindelige spørgsmål vi får. Sandheden er, at det afhænger af flere ting. Din video skal være så lang som den skal. Mange er bange for, at en længere video automatisk vil betyde at folk ikke ser den, hvilket kun er sandt, hvis seeren ikke er interesseret. Kan du huske Youtube-videoen Kony 2012? I skrivende stund har videoen lidt over 101 millioner visninger og den er 30 minutter lang. Når det er sagt, så er den gennemsnitlige virksomhed normalt i stand til at beskrive sin service på 60 sekunder.

Vores videoer starter fra 6 997 Kr. For at se prisen på din video Klik her .

Hvis du ikke er tilfreds får du pengene tilbage. Hver en øre.

Ingen. Vi har valgfrie supplerende tjenester til dem der ønsker det, men de priser du ser er faste (plus moms). Hvis du vil vise din film på tv, kan der være omkosninger for brugen af stemmen i din video, men dette går til voiceover- kunstneren, ikke til os.

Dette er et ret almindeligt spørgsmål. Hvordan ved du, om det er værd at investere i video? Min opfattelse er selvfølgelig, at alle virksomheder skal arbejde med video, men spørgsmålet er snarere, om du først skal prioritere andre ting. Hvis du f.eks. har en dårlig hjemmeside, så vil jeg anbefale at det rettes først. Hvis du føler at hjemmesiden er god nok og at du har brug for et værktøj, der forklarer hvad du laver, der kan bruges på hjemmesiden, under salgsmøder m.v., så kan det være tid til en animeret reklame. I sidste ende er det kun sig som kan besvare det spørgsmål.

Afgiv en ordre her . Du vil herefter modtage yderelige instrukser, og hvis du har spørgsmål, vil vi være her til at besvare dem.